B T O B

Your Welcome note goes here.

Credits :



aiyee :)
Friday, June 3, 2011 | 0 Sungjae(s)


Yoo Peeps XD aiyeee! it's have been a long time yawh aku tak
update blog ni
alolololo~


ok! sy nak update lah ni! soba no! XD keke!
post kali ni sya buat khas utk my adik XD

HYPER STAR XD oh yeah! i lalalalove her :))

adek! ni akak mau ajar adek XD
ok! sya mau ajar cara nak CUT pic ikut bentuk yg kita nak 
dgn menggunakan PHOTOFILTRE

let's start now! 

first! ambik PIC yg nak diedit lah kan!
ok! dah siap? jom ke temoat lain pulak


buat mcm ni!
tekan gmbar untuk tumbesaran

kat situ pilih bentuk utk CUT pic! klu nak lebih tahu
try satu2 utk menepati citarasa

lepas tu! cut ikut cara yg anda mahu!
dan lepas CUT pic tu mesti ada garis mcm ni

nmpak tak line KECIK KECIK tu? nampak? BAGUS!
the tekan RIGHT CLICK!

ok! pastu anda buat lah ape yg anda nak buat
kat situ try EXPLORE sikit ye

that's all!

p/s : sorry klu terlalu ringkas ! klu tak faham tanya ok!
and satu lagi! sorry sbb ayat saya agak2 mcm keling XD
aiyeeeee :))


older posts /
Onew family
Sunday, May 29, 2011 | 1 Sungjae(s)





yeah! let's know more abou ONEW!
oh yeah! my third bias XD i guess so :DD
awww! he's damn cute [laugh to the max]

ok! click the pic for GROWTH 

older posts /